Графік роботи:

ПН-НД: з 09:00 до 19:00 без вихідних

0
Мій кошик
Бажання
Додайте товари до списку бажань

ТВ ПРИСТАВКИ — СМАРТ ТВ приставки на Android

Надійна та якісна TV техніка для дому та бізнесу

Магазин «ТВ Приставки» почав працювати у 2012-му році і за цей час заручився підтримкою таких партнерів, як NEXON, Київстар, SweetTV та MEGOGO. Ми пропонуємо обладнання для створення смарт ТБ зі звичайних телевізорів та моніторів, додаткові аксесуари до них, а також передплати популярних провайдерів інтернет телебачення.

При цьому запропонована техніка ТБ відрізняється високою якістю, зібрана в Україні та має гарантію до 12 місяців. Повний сервіс та консультація по телефону від спеціалістів. У разі несправності гарантійного товару не ремонтується, а змінюється на аналогічний.

 

Чому використовують обладнання для ТБ - особливості приставок, де їх використовують

Така ТБ техніка, що працює під ОС Андроїд перетворюється на обов'язковий атрибут будь-якої людини. Оскільки перетворює звичайний та морально застарілий телевізор на сучасну мультимедійну смарт систему, з величезною кількістю додаткових функцій. Фактично ви отримуєте невеликий розважальний комп'ютер, на який можна встановлювати програми, використовувати для перегляду відео в Інтернеті і навіть грати в ігри (якщо використовувати геймпад).

Сама приставка є невеликим вузькоспеціалізованим комп'ютером, екраном якої може стати як старий телевізор, так і монітор, що не використовується. Для роботи застосовується ОС Андроїд як одна з найбільш багатофункціональних і популярних на планшетах і смартфонах. Звичайно, майже всі її можливості переносяться і на телевізор, що працює з такою приставкою.

Завітавши на сайт ТБ приставки, ви легко підберете обладнання собі до смаку, а якщо не зможете — вам допоможуть кваліфіковані менеджери. Враховуйте, що придбати такий пристрій вигідно з таких причин:

Практичний пристрій для покращення телевізора та економія коштів (приставка коштує дешевше, ніж телевізор із вбудованим блоком смарт ТВ).

Можливість підключити до неї додаткові пристрої по WiFi – ноутбук, планшет чи смартфон, для перегляду фільмів чи прослуховування музики.

Компактні розміри обладнання - габарити не більші, ніж у середньої книги. І потрібно лише 2 шнури - від блока живлення та HDMI для телевізора.

Широкий асортимент моделей, що дозволять підібрати пристрій за власними уподобаннями та потребами.

Саме обладнання для смарт ТБ застосовується в різних сферах людської діяльності:

У готелях та ресторанах, для розваги відвідувачів та постояльців.

Істотно спрощує проведення тренінгів чи презентацій.

Як аналог ігрової консолі для дитини.

При підключеній клавіатурі та миші може замінити деякі функції домашнього комп'ютера (допоможе обробляти документи та деякі файли).

Для домашнього використання та перегляду відеоконтенту як Full HD або вище, а також перегляду телебачення.

Це справді багатофункціональні пристрої, які використовуються повсюдно.

 

Український магазин ТБ приставок — умови доставки та оплати

Щоб оформити товар, найкраще зв'язатися з менеджером, але можна використовувати форму зворотного зв'язку. В останньому випадку вільний оператор зв'яжеться з вами для уточнення деяких питань і проведе консультацію, якщо вона буде необхідна.

Можливо кілька варіантів доставки:

  • Самовивіз - підходить жителям Києва та деяких інших міст. Забирати замовлення потрібно із торгових точок NEXON. Після підтвердження товар буде зарезервовано на 2 доби.
  • "Нова Пошта" - транспортування в будь-яке місто країни (потрібно близько 2 діб). Ви самі обираєте зручне відділення. На вказаний номер телефону приходить SMS з номером посилки.

Сплатити замовлення можна прямо в магазині готівкою або банківською карткою. Також доступний варіант оплати при отриманні товару у відділенні «Нової Пошти» (але використовуючи післяплату, ви оплачуєте і додаткову комісію). Передоплата в цьому випадку є переважною — не доводиться переплачувати. Так що, якщо потрібна ТБ приставка, інтернет магазин допоможе підібрати найкращий пристрій, що влаштовує усі ваші потреби.

 

Дозвольте Вашому телевізору стати центром розваг в будинку з ТВ приставкою на Android! Інтернет, ТВ, ігри, фільми, навчання, спілкування - все це на великому екрані телевізора! Вам не потрібно завантажувати фільми і серіали - дивіться в зручній онлайн бібліотеці. Вам не потрібна антена, супутникова тарілка або кабельне ТБ - понад 380 каналів доступні через інтернет в інтерактивному цифровому форматі. Це не просто SMART TV, це набагато більше!

Вгору