Ми звикли, що  ТБ-приставки - це хороший засіб для перегляду ТБ, фільмів і інтернет-серфінгу. Але! Не варто забувати про ігри, які порадують Вас якістю і динамічністю! Перетворити будь-яку приставку в ігрову платформу досить просто! Для цього буде потрібно джойстик і доступ до каталогу додатків Google Play. Щоб Ви не витрачали час, ми склали список з найпопулярніших і якісних ігор, що працюють з  геймпадами. 

Dead trigger 2

У другій частині полюбився ігроманам екшену Dead trigger 2 доведеться вести боротьбу з ожившими мерцями, котрі чекають гравця в найнесподіваніших місцях. Дія гри проходить в різних місцях: від похмурих коридорів покинутих будівель до великих тропічних локацій. Для порятунку Землі від зловісних монстрів гравцеві доведеться докласти максимум зусиль, а щоб в повній мірі поринути в атмосферу гри - встановіть її на ТВ-приставку. Великий екран і зручний джойстик стануть кращими помічниками в боротьбі з навалою лютих зомбі!

Beach Buggy Blitz

Beach Buggy Blitz - Мегапопулярні гра на Android. Незважаючи на зовнішню схожість з дитячими іграми, вона припаде до душі всім! Вас чекають чудові пейзажі пляжів і неабиякі битви з іншими гравцями за перше місце в заїзді. Крім барвистою графіки, гра порадує Вас безліччю об'єктів, що руйнуються і широким тюнінгом автомобілів. Порадуйте себе захоплюючою грою, і будьте першими!


Modern Combat 5

Modern Combat 5 - один з кращих шутерів для мобільних пристроїв! Різноманітність зброї і безліч ворогів; захоплюючий сюжет і нескінченні битви з супротивниками на безлічі барвистих локацій. Не вірите? Встановіть гру з Play Market на ТВ-приставку, підключіть джойстик і переконайтеся в цьому самі. З Modern Combat 5 Не занудьгуєш - на це просто не буде часу.

Walking War Robots 

Walking War Robots - мабуть найкращий мультиплеєрний ММО-шутер на Android. Ви керуєте величезними бойовими роботами в безліччю різної зброї. Хід боїв нагадує легендарну гру World of Tanks Blitz. Боріться з гравцями з усього світу за абсолютний контроль на Землі майбутнього. Битви будуть проходити на декількох десятках футуристичних картах, результат яких вирішиться протягом 10 хвилин. Для вас підготовлено кілька режимів битви, включаючи захоплення ключових точок. Вливайтеся до лав новобранців залізної армії для того, щоб відправиться в саме пекло боїв!

I, Gladiator 

Чи готові до важких сутичок з противниками, різноманітність яких вражає? Тоді гра I, Gladiator - для Вас! Врахуйте, почати доведеться, практично, з нуля. Вам необхідно перемагати, щоб придбати собі гідне зброю, адже вороги оснащені досить добре. Набирайте досвід, боріться і вбивайте - іншого виходу немає. І тільки мечем і силою зможете домогтися поваги і слави. I, Gladiator - гідний варіант для проведення дозвілля. Ця гра захопить вас своїм ритмом, ризиком, поєдинками і непомірною жагою перемагати. Все, що потрібно - завантажити I, Gladiator і опинитися в Стародавньому Римі, де Вас очікує смерть ... А може, слава!