Ми звикли, що ТБ-приставки - це хороший засіб для перегляду ТБ, фільмів і інтернет-серфінгу. Але! Не варто забувати про ігри, які порадують Вас якістю і динамічністю! Перетворити будь-яку приставку в ігрову платформу досить просто! Для цього буде потрібно геймпад і доступ до каталогу додатків Google Play. Щоб Ви не витрачали час, ми склали список з найпопулярніших і якісних ігор, що працюють з  геймпадами. 

Dead Effect 2

Dead Effect 2 - це науково-фантастичний шутер від першої особи. Одягайте космічний костюм і вирушайте на пошуки відповідей на питання, яких не мало з самого початку гри. З першої ж хвилини Вам доведеться битися за власне життя! Знаходьте відповідне зброю і рятуйте колег і друзів від прибульців, які бажають зруйнувати все на своєму шляху. Відмінна графіка і зручне управління принесуть тільки позитивне враження від геймплея, а постійні і різномасті вороги не змусять нудьгувати!


World of Tanks Blitz

Говорити щось про цю гру - проявити тотальне дилетантство. Хто зараз не знає про знаменитих "танках"? Просто завантажуйте додаток, підключайте геймпад і насолоджуйтеся грою, що стала прижиттєвої легендою!


ASPHALT 8

Який огляд ігор може обійтися без добротних гонок? На цей раз ми розповімо про ASPHAL 8, яка вразить Вас якістю графіки, потужними суперниками і зручним управлінням. Більш того, Ви зможете управляти будь-якою машиною за допомогою комплекту керма і педалей. Заправляйте повний бак і змусьте нинішніх суперників ковтати пил на старті, а майбутніх - покриватися краплями холодного поту при згадці Вашого імені!

Pavilion

Pavilion - не просто ярма, а загадкове подорож по барвистому світу, що складається з різноманітних сходів, спусків, підйомів, входів і артефактів. Дивна властивість гри полягає в тому, що Вас залишають один на один з усіма таємницями і сверх'ественнимі явленіямі.Нікакіх підказок і пояснень, Ви самі приймаєте рішення про наступний крок. Довше граєте - швидше починаєте розуміти суть і закономірності того світу. Дозвольте собі розслабитися і повірити в дивовижну казку, що кояться Вашими діями!