Телебачення і Інтернет - два найпопулярніших засоби масової інформації, до яких ми всі звикли. На даний момент у нас є чудова можливість об'єднати ці дві функції і багато інших в одному пристрої під назвою TV Box.

Що таке TV Box

TV Box – це повноцінний міні комп'ютер, який при підключенні до свого телевізора, перетворює його в функціональне мультимедійний пристрій (медіаплеєр) з можливістю повноцінного виходу в інтернет.

Більшість тв-приставок випускається на операційній системі Android, що значно спрощує роботу. При підключенні тв-приставки до телевізора або монітора тв бокс не просто перетворює його в smart tv але і надає ще більше вражень і можливостей. Однозначно основною перевагою тв-приставки є її вартість. Так-так при значно невеликих витратах Ви перетворюєте свій телевізор в повноцінний mini РС.

Для чого потрібна ТВ приставка

Для чого ж варто купити ТВ приставку? В основному, використання медіаплеєра зводиться до перегляду телебачення, фільмів, youtube, відтворення музики і відеокліпів, насправді ж, функціонал smart tv box набагато ширше.

Вам буде доступна вся інформація, яка знаходиться в мережі Інтернет. ТВ бокс можна використовувати для спілкування в соцмережах, перегляду новинних ресурсів, спілкування по Skype, перевірки і відправки e-mail, перевірки погоди і багато чого іншого.

Вам будуть доступні практично всі програми та ігри для операційної системи android (гонки, шутери, стратегії, соцмережі, додатки google і т.д). Для зручності в іграх рекомендуємо використовувати геймпад, а для iнтернет серфінгу пульт Air Mouse. Величезна кількість ігор і додатків, як безкоштовних, так і платних можна скачати і встановити, скориставшись сервісом PlayMarket, або завантажити безпосередньо через браузер або флеш накопичувач.

Вам доступні будь-які сайти за допомогою браузерів Chrome, Yandex, Mozilla, Opera або іншого. В онлайн телебаченні Вам відкрито більше тисячі світових каналів (українські і зарубіжні), мільйони фільмів, телепередачі, кліпи і музика.

У Вас буде шанс розширити функції ТВ приставки за допомогою стандартних виходів. Наприклад, підключити через USB клавіатуру, миша, веб-камеру, флеш накопичувач, мікрофон, жорсткий диск і т.д. Як ви встигли помітити tv box - це багатофункціональний пристрій з безліччю функцій. З цієї причини радимо не зволікати і купити TV Box.